O nama

Mikrokreditna fondacija LOK Sarajevo je nedepozitna finansijska organizacija čija je osnovna djelatnost davanje kredita u skladu sa Zakonom o mikrokreditnim organizacijama („Službene novine Federacije BiH“, broj 59/06), s ciljem poboljšanja materijalnog položaja korisnika kredita, povećanja zaposlenosti i pružanja podrške razvoju poduzetništva.

LOK MKF baštini i nastavlja društvenu misiju i poslovnu historiju započetu aprila 1997. godine u Sarajevu osnivanjem nevladine organizacije, sa pravom djelovanja na području Bosne i Hercegovine i isključivom poslovnom aktivnošću implementacije svog mikrokreditnog programa. Po donošenju Zakona o mikrokreditnim organizacijama („Službene novine Federacije BiH“, broj 20/00), registrovana je Mikrokreditna organizacija LOKmicro. Nakon toga je slijedilo usklađivanje i upis u registar mikrokreditnih fondacija u aprilu 2008. godine, prema odredbama uvodno pomenutog novog Zakona o mikrokreditnim organizacijama, nakon čega je u sadašnjem pravnom statusu LOK MKF počela sa radom 1. juna 2008. godine.

Zahvaljujući pravilno definisanoj viziji, timskoj orijentaciji, brzom prilagođavanju tržišnim promjenama, te lojalnom odnosu prema klijentima, LOK MKF je jedna od vodećih mikrokreditnih fondacija u Bosni i Hercegovini.خرید vpn دانلود فیلم

طراحی سایت

پکیج

سنگ

کفش

خرید بک لینک

سئو

هک

پکیج آموزشی

آموزش هک

تلفن پاناسونیک

گوشی ال جی

گوشی سامسونگ

گوشی هواوی

دیزل ژنراتور

فروش دیزل ژنراتور

دستگاه خرپای تیرچه

تولیدی تونیک مجلسی زنانه

کلید و پریز ترک

کلید محافظ جان

پروفیل یو پی وی سی

کلید و پریز

کلید و پریز ترکیه

کلید مینیاتوری

تولیدی تونیک مجلسی زنانه

تولیدی لباس مجلسی زنانه

تونیک مجلسی زنانه ترک

کارشناس رسمی دادگستری

کارشناس دادگستری

کارشناس رسمی

دانلود سریال